Tilbehør beachflagg

kr 105kr 585

Tilbehør til beachflagg:
Vi selger løse deler til ditt beachflagg.
NB: Ved kjøp av nytt beachflagg er enten kryssfot med vektbag eller jordskrue inkl. i prisen.

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord: ,
  • Beskrivelse

Beskrivelse

Kryssfot enkel

En 4bensfot laget i pulverlakkert stål med roterende kulelager. Egnet for å stå inne- eller utendørs. Størrelsen er 81x71cm og vekt er ca 3,7kg. Vannbeholderen er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Jordskrue plast

En kraftig jordskrue for stabil montering, inkl. roterende kulelager. Enkel å skru ned i jorda ved hjelp av medfølgende håndtak. Egnet for montering i gress, sand, grus eller snø. NB! Jordskrue eller kryssfot med vektbag er inkl. ved kjøp av beachflagg!

Jordspyd stål

Laget av rustbeskyttet stål. Egnet for montering i gress, sand, grus eller snø. 50cm lang og veier 0,8 kg

Vanndunk

Vanndunken er en plastbeholder som kan fylles med vann eller sand. Vanndunken måler 45x45cm og veier ca 15kg med vann og ca. 24kg med sand.

Jordplate jern

Meget solid jernplate som gir stabilitet til din beachflagg. Håndtaket gjør bæringen enklere. Roterende kulelager. Størrelse: 50x50cm, vekt ca 12kg.

Veggfester

Perfekt til å montere beachflagg på veggen eller gulvet. Festeplaten måler 10×10 cm. Tilgjengelig i tre vinkler: 90°, 180° og 25°.

Vannpose til kryssfot

Vektbag som fylles med vann eller sand (anbefales). Plasseres på kryssfot for å gi ekstra vekt og stabilitet til din beachflagg. NB! Kryssfot med vektbag eller jordskrue er inkl. ved kjøp av beachflagg!