Bygg og anlegg

Vi lager alt du måtte ha behov for av skilter til byggeplassen/ anleggsområdet.
Byggeplasskilt, byggegjerde-bannere, dekkeduk, andre seil og HMS tavler i høy kvalitet får du hos oss.

Byggeplasskilt har to hensikter: sikkerhet og informasjon. Byggeplasser er forbundet med fare, og god skilting på byggeplassen er ikke bare nyttig og praktisk, men det er også helt obligatorisk.
Myndighetene krever skilting på alle byggeplasser, små som store, og unnlatelse kan føre til mye problemer og unødig fare. Byggeplasskilt informerer alle arbeidere om farene på byggeplassen, så vel som å informere om nødvendig sikkerhetsutstyr som kreves – hvorav det mest innlysende er en hjelm og vernesko, som i alle tilfelle bør brukes uavhengig av type byggeplass det er snakk om.

Det hender også at en byggeplass får besøk, det være seg av byggherren, forretningsforbindelser eller kontrollutførende organer fra det offentlige. Byggeplasskilt vil minne besøkende om risikoene på byggeplassen, slik som fallende objekter, arbeid over hodet ditt, gassbeholdere etc.

Skiltene minner alle om krav til bruk av sikkerhetsutstyr, slik som for eksempel vernesko, øreplugger, hjelm, briller eller signalfargede vester. Byggeplasskiltene våre kommer i alle størrelser, utførelser, farger og materialer til ulike bruksområder. Vi har standarder, men vi kan også være behjelpelig å tegne om og tilpasse til profilen til ditt firma. Skiltene kan inneholde tekst på flere språk for å unngå misforståelser på en flerspråklig byggeplass.

Start en forespørsel her

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.