Om oss

Skilt design setter service, kompetanse og ærlighet i høysete, og søker kunnskap og inspirasjon der det behøves. Vi vil alltid forsøke å finne den mest optimale løsning for DEG som kunde.

Skilt design har siden 1989 hjulpet bedrifter og det offentlige med dekor og skiltløsninger. Med over 30 års erfaring hjelper vi deg å synliggjøre din bedrift på best mulig måte. Vi er et heleid familieselskap med gode verdier og lange tradisjoner.

Fra vår plassering i Drammen rett ved E18, betjener vi årlig kunder over hele Norge. Gjennom et godt etablert nettverk av montører og samarbeidspartnere, leverer vi hvert eneste år flotte skilt og dekorløsninger, som legges merke til.

Hos Skilt design har vi kunder som har brukt oss helt siden oppstarten i 1989. Fornøyde kunder, som handler hos oss igjen og igjen, er den beste referansen vi kan få. Vi setter service, kompetanse og ærlighet i høysete, og søker kunnskap og inspirasjon der det behøves. Vi vil alltid forsøke å finne den mest optimale løsning for deg og din bedrift.

Våre hyggelige og dyktige ansatte hjelper deg å avdekke ditt behov og muligheter for både innvendig dekorering og utvendig profilering.  Vårt produktsortiment omfatter alt fra innvendige skilt og dekor, messeprodukter og flagg, til lysskilt / ledskilt på fasaden. Hos oss er veien kort og effektiv fra idé til et ferdig produkt.

Personlig oppfølging og konkurransedyktige priser gjør at sluttproduktet gir kunden økt synlighet, så vel som økt lønnsomhet.

Med lokaler sentralt plassert i Kobbervikdalen rett sør for Drammen sentrum er avstanden kort til hele Østlandet. Hos oss prosjekteres, designes og produseres dekor og skilt for alle formål. Med kontor og verksted på samme sted, er veien kort fra planleggingsstadiet til et ferdig resultat. Med egne avdelinger for foliedekor, fres og mekanisk verksted på huset produserer vi årlig store antall skilt og dekor. Vår maskinpark består blant annet av CNC-maskin/fresemaskin, flatbed-printer og HP-latex printer. Pr. i dag er vi 11 dyktige ansatte som alle drar i samme retning. Vi er spesialister på hvert vårt felt, og drar nytte av hverandres kunnskap.

Skilt design er samfunnsengasjert, og støtter årlig lokale og regionale idrettsklubber, foreninger og lag. Vi har stor tro på at et samfunn der alle spiller på lag, er et bedre samfunn!

Start en forespørsel her

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

– For Jernia har det vært naturlig å samarbeide med Skilt design i mange år. Kombinasjonen av løsningsorientert, punktlig, enkelt men genialt er en grunn. Medarbeidere, fagkunnskap og en service konkurrentene bare kan drømme om er den andre. Vi verdsetter skikkelige folk, i alle ledd

Jernia AS

– Gratulerer med 30 års jubileet! Det har alltid vært en fornøyelse å ha med dere å gjøre i alle disse bortimot 30 årene vi har brukt dere. Dere har levert: Rimi, Ica, Maxi, Matkroken, Arena, Jernia, Barnas Hus, Onninen, PetXL, Proffpartner, The Well med mer for oss og alltid problemfritt! Lykke til med de neste 30 årene!

Konsulentfirma Willy Karlsen AS

– Skilt design har vært en preferert leverandør i Bademiljø-kjeden siden 2015, med leveranser over hele landet. Samarbeidet har virkelig svart til forventningene, gjennom personlig oppfølging og mulighet for skreddersøm uten at det har forrykket prisbildet.

Bademiljø AS

– Evidensia dyreklinikker har benyttet Skilt design siden 2014 på alt av skilt og dekor til våre avdelinger over hele Norge. Vi er meget fornøyde med samarbeide og opplever at Skilt design leverer kvalitet til fornuftig priser, og god service på alle nivåer. Vi kan trygt anbefale de som en leverandør.

Evidensia Smådyr AS