Seil, beachflagg og flagg

Seil, beachflagg og flagg

Vi kan tilby all mulig print, enten om det er enkle trykksaker eller storformater. Skal du bruke det inne eller ute? Ingen problem, -bruksmulighetene har ingen grenser! Beachflagg er en enkel og elegant måte å få frem sitt budskap, og eksponere sin virksomhet. Flotte til utendørs arrangement eller messer.


Utendørs profilering

Vil tilbyr et bredt utvalg av ulike utendørs profileringsprodukter:

  • Seil/banner
  • Beachflagg
  • Reklameflagg og virksomhetsflagg
  • Kioskflagg og golfbaneflagg
  • Bordflagg og vimpler
  • Reklametelt/quick-up-telt

Gå direkte til produktet i nettbutikk for å lese mer, eller forespørre om pris.

Seil/banner med printet dekor i god kvalitet. Leveres standard med kantforsterkninger og maljer plassert etter kundens ønske. Alle størrelser fra 3m² og oppover. Standardmaterialer er tett PVC, nettbanner/mesh og polyester 205 g. Alle farger kan printes, men det benyttes fortrinnsvis pantone-farger. Kontakt oss for priser, da dette avhenger av det totale antall kvadratmeter som bestilles.

Beachflagg skaper oppmerksomhet og liv til dine arrangement! Våre beachflagg holder høy kvalitet, og det er mulig å kjøpe til løse deler ved supplement. Karbonstang i 3 deler sikrer lang levetid og god eksponering.

Beachflaggene leveres komplett med valgfri fot, klare til å brukes. Priser fra 1050,- / stk eks. mva og frakt. Se ellers vår nettbutikk for priser og utvalg.

Flagg: Våre flagg produseres som standard i en 160g/m2 100% marin polyester med høyeste slitestyrke. Flaggene er sydd med dobbelt søm og ekstra forsterkninger i flaggryggen. Lomme for banner-lift kan leveres. Flaggryggen er i et forsterket polyestermaterial der plastklipsen er fastsydd. Motivet trykkes med gjennomtrykk. Det innebærer at motivet blir speilvendt på baksiden av flagget. Trykket på flaggene skjer med opptil 8 farger på hvit bunn.