Bildekor

Profilering på bil og andre typer kjøretøy er en effektiv måte å gjøre seg synlig på. Bildekor gir bedriften din et profesjonelt og gjenkjennbart uttrykk.
Vi har lang erfaring i å utforme, og montere bildekor. Vi kan hjelpe deg med all type dekor til personbil, varebil, lastebil, tilhengere og anleggsbrakker. Det er ulike måter å gjøre det på. Fra enkel dekor med din logo og kontaktinformasjon, til kreative utforminger som gjør at du virkelig synes i trafikken.
Bilene kan dekoreres med bilder og elementer, og det er kun fantasien som setter grenser for hva vi kan få til!

– For Jernia har det vært naturlig å samarbeide med Skilt design i mange år. Kombinasjonen av løsningsorientert, punktlig, enkelt men genialt er en grunn. Medarbeidere, fagkunnskap og en service konkurrentene bare kan drømme om er den andre. Vi verdsetter skikkelige folk, i alle ledd

Jernia AS

– Gratulerer med 30 års jubileet! Det har alltid vært en fornøyelse å ha med dere å gjøre i alle disse bortimot 30 årene vi har brukt dere. Dere har levert: Rimi, Ica, Maxi, Matkroken, Arena, Jernia, Barnas Hus, Onninen, PetXL, Proffpartner, The Well med mer for oss og alltid problemfritt! Lykke til med de neste 30 årene!

Konsulentfirma Willy Karlsen AS

– Skilt design har vært en preferert leverandør i Bademiljø-kjeden siden 2015, med leveranser over hele landet. Samarbeidet har virkelig svart til forventningene, gjennom personlig oppfølging og mulighet for skreddersøm uten at det har forrykket prisbildet.

Bademiljø AS

– Evidensia dyreklinikker har benyttet Skilt design siden 2014 på alt av skilt og dekor til våre avdelinger over hele Norge. Vi er meget fornøyde med samarbeide og opplever at Skilt design leverer kvalitet til fornuftig priser, og god service på alle nivåer. Vi kan trygt anbefale de som en leverandør.

Evidensia Smådyr AS

Bli synlig !

Start en forespørsel her

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.