Bildekor

Profilering på bil og andre typer kjøretøy er en effektiv måte å gjøre seg synlig på. Bildekor gir bedriften din et profesjonelt og gjenkjennbart uttrykk.
Vi har lang erfaring i å utforme, og montere bildekor. Vi kan hjelpe deg med all type dekor til personbil, varebil, lastebil, tilhengere og anleggsbrakker. Det er ulike måter å gjøre det på. Fra enkel dekor med din logo og kontaktinformasjon, til kreative utforminger som gjør at du virkelig synes i trafikken.
Bilene kan dekoreres med bilder og elementer, og det er kun fantasien som setter grenser for hva vi kan få til!

Vanlige spørsmål om bildekor

Hvor lenge varer bildekor?

Så lenge folieringen vedlikeholdes godt, skal den kunne ha en levetid på 5 til 10 år. Levetiden varier utfra hvilke typer folie som er benyttet, hvor mye bilen blir brukt og hvor godt folien blir vedlikeholdt.

Kan bildekoren skade lakken på bilen?

Så lenge bildekor monteres, vedlikeholdes og fjernes på korrekt vis, vil det være svært usannsynlig at bilens overflate vil påvirkes.

 

Hvor lang tid tar det å montere bildekor?

Tiden vi bruker på å montere bildekoren varierer utfra størrelsen på dekoren, plasseringen og hvor mange forskjellige elementer som skal settes på. For enkeltlogoer eller tekster kan jobben være ferdig på 30 minutter, mens større dekorer kan måtte deles opp over to arbeidsdager. Vi anbefaler at bilen får stå stille på et skjermet og oppvarmet sted den første tiden etter montering, slik at folien får festet seg godt.

For å få jobben til å gå så raskt og smidig som mulig ønsker vi at alle biler som leveres til oss for montering blir vasket før levering.

Hvordan vedlikeholder man bildekor?

For å sikre at bildekorens utseende og levetid er det viktig å vaske bilen regelmessig med milde såper. Vi fraråder å vaske biler med bildekor i vaskehall eller med høytrykkspyler, da dette kan føre til kantløfting eller overflateslitasje på folien over tid.

– For Jernia har det vært naturlig å samarbeide med Skilt design i mange år. Kombinasjonen av løsningsorientert, punktlig, enkelt men genialt er en grunn. Medarbeidere, fagkunnskap og en service konkurrentene bare kan drømme om er den andre. Vi verdsetter skikkelige folk, i alle ledd

Jernia AS

– Gratulerer med 30 års jubileet! Det har alltid vært en fornøyelse å ha med dere å gjøre i alle disse bortimot 30 årene vi har brukt dere. Dere har levert: Rimi, Ica, Maxi, Matkroken, Arena, Jernia, Barnas Hus, Onninen, PetXL, Proffpartner, The Well med mer for oss og alltid problemfritt! Lykke til med de neste 30 årene!

Konsulentfirma Willy Karlsen AS

– Skilt design har vært en preferert leverandør i Bademiljø-kjeden siden 2015, med leveranser over hele landet. Samarbeidet har virkelig svart til forventningene, gjennom personlig oppfølging og mulighet for skreddersøm uten at det har forrykket prisbildet.

Bademiljø AS

– Evidensia dyreklinikker har benyttet Skilt design siden 2014 på alt av skilt og dekor til våre avdelinger over hele Norge. Vi er meget fornøyde med samarbeide og opplever at Skilt design leverer kvalitet til fornuftig priser, og god service på alle nivåer. Vi kan trygt anbefale de som en leverandør.

Evidensia Smådyr AS

Bli synlig !

Start en forespørsel her

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.