LED-skilt

Vi KAN lysskilt!

Solid kvalitet, kreative hoder og lang erfaring. En god kombinasjon for å hjelpe deg med skilt til ditt prosjekt!

Fra enkeltstående logoskilt, til større prosjekter med leveranse av helhetlige skiltplaner for bygg.
Årlig leverer og monterer vi mellom 250-300 LED-skilt i hele Norge. Dette gjør at vi har kunnskapen som kreves.

Vi deler lysskilt inn i tre hovedkategorier; frontbelyste skilt, bakbelyste skilt og LED-kasser.  Sammen med kunden velger vi den løsningen som passer ditt behov og ønske om synlighet.

Alle våre lysskilt leveres med LED-teknologi, som gir lavt strømforbruk og lang levetid. Vi leverer alt fra små tosidige uthengskasser, til store fasadeskilt for butikkprofilering utvendig.

Skiltprofiler for lysskilt / LED-skilt

Profil 3; Bakbelyste lysbokstaver / logo. Denne løsningen lar bokstavene være montert litt ut fra veggen på en skinne eller avstandspigger. LED-belysningen er rettet inn mot veggen fra innsiden av bokstavene / logoen. Dette gjør at det blir en glorie / halo-effekt rundt hvert element / bokstav. Denne type lysskilt er godt egnet til både innendørs og utendørs bruk. Men egner seg ikke så godt for små bokstaver og elementer. Høyde på bokstav / logoelement som kan lages som bakbelyst er fra 20-300 cm. Selve skroget til skiltet lages i aluminium og lakkeres i ønsket RAL-farge. Dybden på skiltet vil være fra 30-200 mm avhengig av størrelse.

Profil 4; Frontbelyste bokstaver og logoer av større størrelser. Lyset rettes fremover, og frontakrylen holdes på plass av en aluminimumslist. Denne profiltypen tillater store bokstaver og elementer som skal synes godt på lang avstand. Skroget er av aluminium og lakkeres sammen med frontlisten i en RAL-farge. Front av akryl, enten innfarget eller med ønsket foliefarge på front. Høyde på bokstaver / logo 100-300 cm, og de har en dybde på 100-200 mm.

Profil 5; Frontbelyste bokstaver og logoer. Lyset rettes fremover, og frontakrylen holdes på plass av en plastlist. Dette er en av de aller mest brukte løsninger for lysskilt. Bokstavene er lett lesbare og synlige fra avstand. Skroget er av aluminium og lakkeres i en RAL-farge. Front av akryl, enten innfarget eller med ønsket foliefarge på front. Høyde på bokstaver / logo 50-100 cm, og de har en dybde på 50-200 mm.

Profil 6; Frontbelyste bokstaver og logoer. Lyset rettes fremover, og frontakrylen monteres uten synlige lister/kanter. Dette er vår mest brukte løsninger for lysskilt. Bokstavene er lett lesbare og synlige fra avstand. Profil 6 egner seg dessuten svært godt for smalere skilttyper / bokstaver. Skroget er av aluminium og lakkeres i en RAL-farge. Front av akryl, enten innfarget eller med ønsket foliefarge på front. Høyde på bokstaver / logo 10-100 cm, og de har en dybde på 50-200 mm.

Profil L1; Frontbelyst LED-kasse der logo / bokstaver er skåret negativt ut av fronten. Akryl ligger bak aluminiumsfront. Godt egnet der det er mindre tekst og små logoelementer man ønsker lys i. Skiltet fremstår som en kasse, der bare logo / tekst vil lyse. Kassen lages i aluminium og lakkeres i RAL-farge. Akryl / plexiglass kan ha farget folie på front etter ønske. Skiltstørrelse 30-150 cm, dybde 50-200 mm.

Profil L10; Frontbelyst LED-kasse der bokstavene / logo er skåret negativt ut av fronten og akryl stikker litt ut fra selve fronten. Godt egnet der det er mindre tekst og små logoelementer man ønsker lys i. Skiltet fremstår som en kasse, der bare logo / tekst vil lyse. Kassen lages i aluminium og lakkeres i RAL-farge. Akryl / plexiglass kan ha farget folie på front etter ønske. Det kan eksperimenteres med ulike dybde på akryl som kommer ut av kassen, for ulike uttrykk og 3D-effekt. Mest vanlig er 10-15 mm akrylutstikk. Skiltstørrelse 30-150 cm, dybde 50-200 mm.

Profil L4; Frontbelyst LED-kasse med hel akrylfront. Prisgunstig løsning, med litt begrensninger på størrelse. Akrylfront holdes på plass av en list som dekker litt av selve fronten. Skiltet fremstår som en kasse, der hele front kan lyse eller kun logo / tekst vil lyse. Kassen lages i aluminium og lakkeres i RAL-farge. Akryl / plexiglass med foliedekor på front etter ønske. Skiltstørrelse 30-150 cm, dybde 80-200 mm.

Profil L4 Frontbelyst duk-kasse; For virkelige store skilt lager vi LED-kasser / bokstaver med fronten i dukmateriale / PVC-duk. Dette forhindrer skjøter og tillater store elementer. Selve bak-kassen lages i aluminium, og front sikres med en kantlist av aluminium. Dette er skiltløsningen som tillater å lage de ekstra store skiltelementene. Høyde på skilt / logo 100-400 cm, dybde 200-300 mm.

Start en forespørsel her

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.