Skilt

Vi har siden 1989 vært en av Norges ledende produsenter og leverandører innen skilt og profilering.
Vi designer, vi produserer, vi leverer OG vi monterer.

Kort og godt, vi hjelper deg med alt fra start til slutt.

Lysskilt / LED-skilt

Lysskilt kan deles inn i tre hovedkategorier; frontbelyste skilt, bakbelyste skilt og LED-kasser. Der velges de ulike skiltprofiler etter størrelse, logogjengivelse og ønsket effekt.
Ulike typer lysskilt er våre mest solgte skilt.

Plateskilt / Skilt uten lys

For deg som trenger et enklere skilt lager vi plateskilt med dekor i front.  Vi bruker alt fra aluminium, dibond til pvc og akryl i ulike tykkelser. Det kan printes direkte på platen eller legges på utskjært folie eller folieprint i front.

Utfreste skilt

Utfreste skilt skaper en fin dybdeeffekt og er visuelt litt flottere sammenlignet med enkle  plateskilt.  Logo til fasade eller innvendig vegg? Vi kan frese ut skilt i aluminium pvc, dibond eller akryl.

Bygg og anlegg

HMS-tavler, dekkeduk, banner og info-skilt

Frittstående skilt

Frittstående skilt er en samlebetegnelse på ulike typer orienteringskilter.
Det kan være pyloner med eller uten lys, bøyleskilt eller skiltgalge.

Turskilt

Vi er godkjent leverandør av turskilt. Veiviserskiltene som vi leverer produseres i 3mm lakkert aluminium med utskåret foliedekor i fronter.

– For Jernia har det vært naturlig å samarbeide med Skilt design i mange år. Kombinasjonen av løsningsorientert, punktlig, enkelt men genialt er en grunn. Medarbeidere, fagkunnskap og en service konkurrentene bare kan drømme om er den andre. Vi verdsetter skikkelige folk, i alle ledd

Jernia AS

– Gratulerer med 30 års jubileet! Det har alltid vært en fornøyelse å ha med dere å gjøre i alle disse bortimot 30 årene vi har brukt dere. Dere har levert: Rimi, Ica, Maxi, Matkroken, Arena, Jernia, Barnas Hus, Onninen, PetXL, Proffpartner, The Well med mer for oss og alltid problemfritt! Lykke til med de neste 30 årene!

Konsulentfirma Willy Karlsen AS

– Skilt design har vært en preferert leverandør i Bademiljø-kjeden siden 2015, med leveranser over hele landet. Samarbeidet har virkelig svart til forventningene, gjennom personlig oppfølging og mulighet for skreddersøm uten at det har forrykket prisbildet.

Bademiljø AS

– Evidensia dyreklinikker har benyttet Skilt design siden 2014 på alt av skilt og dekor til våre avdelinger over hele Norge. Vi er meget fornøyde med samarbeide og opplever at Skilt design leverer kvalitet til fornuftig priser, og god service på alle nivåer. Vi kan trygt anbefale de som en leverandør.

Evidensia Smådyr AS

Bli synlig !

Start en forespørsel her

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.