Er du klar for årets messer?

messetelt

Årets messer kommer fortere enn vi ofte ønsker, og det kan være lurt å ligge litt i forkant på bestillingen av messemateriell og markedføringsprodukter. Vi er stolte over å kunne tilby et stort og omfattende utvalg av messeprodukter.

Enten du skal delta på bransjemesser, utstillinger eller lokale arrangementer, kan vi garantere at våre produkter vil fremheve din merkevare og fange oppmerksomheten hos dine neste kunder.

Vi leverer messeprodukter for både store og små aktører hvert eneste år. De produktene det selges mest av er:

  • Seil og bannere – Leveres med printet dekor i god kvalitet. Leveres standard med kantforsterkninger og maljer plassert etter kundens ønske. Alle størrelser fra 3m² og oppover. Standardmaterialer for seil og bannere er tett PVC, nettbanner/mesh og polyester. Alle farger kan printes, men det benyttes fortrinnsvis pantone-farger.
  • Beachflagg – Skaper oppmerksomhet og liv til dine arrangement! Våre beachflagg holder høy kvalitet, og det er mulig å kjøpe til løse deler ved supplement. Karbonstang i 3 deler sikrer lang levetid og god eksponering. Beachflaggene leveres komplett med valgfri fot, klare til å brukes.
  • Flagg – Våre flagg produseres som standard i en 160g/m2 100% marin polyester med høyeste slitestyrke. Flaggene er sydd med dobbelt søm og ekstra forsterkninger i flaggryggen. Lomme for banner-lift kan leveres. Flaggryggen er i et forsterket polyestermaterial der plastklipsen er fastsydd. Motivet trykkes med gjennomtrykk. Det innebærer at motivet blir speilvendt på baksiden av flagget. Trykket på flaggene skjer med opptil 8 farger på hvit bunn.
  • Messetelt – Vi leverer messetelt for både inne -og utendørs bruk. Teltene kan leveres u ulike størrelser, enten kun med tak, eller med en til tre sidevegger. De vanligste størrelsene våre er 3×3 meter, 4×4 meter og 3×6 meter.

Utforsk vårt produktutvalg og la oss hjelpe deg med å forberede deg til messesuksess!

Start en forespørsel her

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.