Klistremerker

Klistremerker IG

Vanlige vinylklistremerker kan brukes til så mangt. Vi printer og kutter til merkene selv etter ønsket størrelse og utforming. Merkene er veldig slitesterke og kan brukes til alle formål, både innendørs og utendørs. Vi kan også levere store gulvmerker eller unike 3D-merker.

Kanskje du har et behov for å markere verktøyet ditt med navn og kontaktinfo? Eller hva med å friske opp drikkeflasken din eller andre personlig eiendeler med egendesignede merker? Hvis du har en hobby for ølbrygging eller baking kunne det vært fint å hatt dine egne klistremerker å bruke som etiketter for produktet ditt?

Vi produserer alle klistrer på bestilling, slik at du som kunde kan få akkurat det sluttresultatet du måtte ønske. Vi har derfor ingen standard priser eller størrelser for våre klistremerker, og vi behandler hver forespørsel enkeltvis. Inkluder så mye informasjon som mulig i din forespørsel, så gir våre profileringsdesignere deg goder innspill på hvilke løsninger som vil passe best for deg.

Vårt utvalg av skjærelinjer for klistremerker

  • Konturskårne – egner seg godt som etiketter for produkter eller som markedføringsmateriell.
  • Rektangulære/kvadratiske – Lett å sette opp og praktisk for å brukes på en rekke forskjellige områder. Kan også lages med avrundede hjørner.
  • Runde/ovale – allsidige og elegante runde klistremerker som egner seg til det meste.
  • 3D-merker – En epoxy hinne i front av klistremerkene gir en unik finish som gjør at merkene skiller seg fra mengden og gir en ekstra beskyttelse ovenfor designet. Egner seg godt for industriell merking.

Klistremerker kan brukes til så mangt, og dette er bare noen av eksemplene på hva våre kunder bruker klistremerkene sine til.

Start en forespørsel her

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.